© Act!ing 2013
Workshops en teambuilding
Workshops , teambuilding en leerzame workshops. Gewoon voor plezier, of met een doel een strategie, produkt etc. in beeld te brengen.
Pagina verschijnt binnenkort
Theaterworkshop: De Omgekeerde wereld… Bent u op zoek naar een originele en grappige workshop waarin u uw collega’s op een heel andere manier kunt leren kennen? Wij hebben een leuke invulling door middel van onze theaterworkashop  ‘De Omgekeerde Wereld’. Maak in deze grappige workshop kennis met theaterimprovisatie. Ontdek hoe leuk het is om samen een grappige scène te spelen. Na een leuke ‘warming up’ doen we een aantal theateroefeningen, gericht op samenwerking. Geleidelijk aan gaan we samen scenetjes spelen die u en uw collega’s zullen verrassen. Tijdsduur: tussen de 50 en 90 minuten
Klap-Loop-Buig-Workshop: samenwerking voor grote groepen. Ervaar hoe de menselijke processen in een organisatie werken in deze grappige maar ook leerzame workshop. Ontdek hoe nodig het is om dingen samen te doen om tot een werkend harmonisch geheel te komen. Ontdek de parallellen tussen gefopt worden, applaudisseren, buigen, lopen en het werken in een organisatie. Een workshop voor grotere groepen (tussen de 100 en 200 personen).  Tijdsduur: tussen de 45 en 60 minuten Nieuwsgierig? Neem contact op.
Op zoek naar een andere theaterworkshop? Uw product in een voorstelling verwerken samen met uw collega’s? Neem gerust contact op.
Home Training Trainingsacteur Dagvoorzitter Theater Contact Referenties Over Zekerbewegen.nl